Свободата днес и тук 04 Юли 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Отворено писмо до Бойко Борисов

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Денис Ершов

 

 

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ДЕНИС ЕРШОВ ДО ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ

 

Господин Бойко Борисов, Председател на Министерския съвет на Република България!

В първите редове от писмо ми до Вас позволете да Ви благодаря за първите стъпки по систематизацията на българския пазар на нефтопродукти. Имам предвид Закона за он-лайн режима в бензиностанциите. Извинявам се за сленга – «15 години чакахме и накрая дочакахме».

Във всеки случай благодарността ми е голяма, обаче не бива да се спира до тук!

 

Господин Премиере!

Моля Ви, ако е възможно да назначите профессионалисти в правителството на ГЕРБ. Не е възможно да се работи ефективно в такава богата страна, като България, с юноши в правителството.

За мен България е любимата ми страна, една уникална страна, в която има всичко... Трябва само да се развива!

Моля Ви, господин Премиер, нека да развиваме тази страна! Вече сте започнали, нека да продължим!

Никога България няма да постигне величието, отредено й от историята, ако в министерския съвет има такива хора, като Трайков. Вижте следното:

Цитат – Трайков: "Има обективни фактори, които са в основата на цените на горивата – цената на суровия петрол, разходите за преработка са черната кутия, която не знаем какви са,..»

ЕРШОВ: Готов съм да подаря «черната кутия» за рожденния ден на г-н Трайков. Какъв министър си ти, ако имаш представител със златна акция в Нефтохима, а за теб все още това е една «черна кутия»? Може би си струва да научиш как са четат балансите? Освен друго, те са и публикувани в Търговския регистър.

Цитат – Трайков (част 2): акцизите и ДДС ги знаем какви са и специално акцизът е най-ниският в ЕС

ЕРШОВ: Г-н Трайков! Убедително ви моля! Престанете да лъжете! (виж таблицата). Във всеки случай цялата общественост ще се запознае с мнението на професионалистите. Вие или започнете да мислите (ако има такава вероятност) или просто освободете правителството от Вашите измислени проблеми. Ако не сте съгласни – очаквам предложение за дуел.

Цитат – Трайков : «и се нуждаем от функциониращ пазар, който ще коригира евентуално високите разходи за преработка»

ЕРШОВ: Трайков! Вие, както виждам, сте икономист от класа. Моля да ми обясните от икономическа гледна точка понятието «евентуално». Ако не можете, отстранете се и недейте да пречите на  правителството да работи... евентуално...

Още една дреболия спрямо Трайков. По всичко изглежда, че е влязъл в кабаретно дуо с Костов. ОК! Да прегледаме набързо твърденията на Костов:

Цитат – Костов: Костов е категоричен, че заради жестоката конкуренция в Русия, там "Лукойл" продава дизела на цена 1.24 лева, а у нас е 2.66 лева

ЕРШОВ: Костов! Спомняш ли си за мен?! Помниш ли... За «жестоката конкуренция на внуците си ще разказваш». Стига, достатъчно вече си заблуждавал българския народ! Тази страна и този народ не го заслужават!

Господин Премиере!

Още веднъж много Ви благодаря и, ако смятате, че моите знания ще са Ви полезни, съм на Ваше расположение.

Денис Ершов

София, 31 март 2011 г.

 

Големи хаховци бродят по тази нещастна земя. И местни, и вносни такива. И напъдени, ама върнати от милозливия наш съд. Ето ви го и поредното доказателство: Денис Ершов. Пише той, пише и се уповава. Не на Господ, а на Бойко Борисов. И уповавайки се, се жалва за закъсалия (поради министерско невежество) петролен бизнес. Ха познайте защо.

Е.С.

 

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional