Свободата днес и тук 07 Май 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

СТИГА ВЕЧЕ! (обръщение към министър-председателя на РБ, г-н Бойко Борисов)

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Владимир Стойчев

Стига вече! Стига 133 години сервилничене пред мними освободители! Няма ли друг мъж в България след Захари Стоянов, отровен, впрочем, във влака за Париж най-вероятно от същите „братушки”, чиито македонстващи мекерета, обилно финансирани от Русия, съсякоха Ст. Стамболов в центъра на София, който ясно да каже, че Русия е най-големият враг на България през последните два века, дори и повече – вероятно откакто в главата на Петър І „узрява” идеята да се преведе от италиански на руски език книгата та Мауро Орбини за „славяните” (преводът излиза след смъртта на Петър І, през 1723 г.), какъвто етнос до появата на „съчинението” на Винко Прибоевич „За произхода и славата на славяните” (1532 г.) не съществува дори като понятие, и то с ясната идея, че така може да се прикрие очевадния факт, че руснаците са получили от българите, език, азбука и християнска вяра и, най-вече, че Русия като етнос и като държавност е изградена върху два фундамента: волжските българи и викингите (варяги, наричани от руснаците).

Историята изобилства от факти за всичко това, но съветизираната ни настояща „интелигенция” угодно сервилничи на руснаците и унизително мълчи относно разпространяването и инфектирането на съзнанието на три поколения българи с грандоманските великоруски лъжи. Аман от „братушки” и „освободители”! Аман от „братски услуги”, аман от АЕЦ-ове и други „облаги”. Мерси. Много добре знаем какво сте направили за нас, всъщност срещу нас.

Отварям голяма скоба: големият враг на България е руската държава, а не руският народ, който освен по линия на език, азбука и вяра, но и поради факта, че е интегрирал в себе си огромните маси волжски българи, ние наистина чувстваме като свой близък и братски народ. Народът, да, но руската държава ни е черна мащеха и е крайно време някой ясно да й каже това в лицето. Страхът е голям, защото цял свят знае как Русия се разправя с тези, които са се осмелили да оспорват нейните цивилизационно-исторически, и в крайна сметка политически, претенции: такива хора се премахват (убиват, отравят и т.н.). Много са пресни още спомените от клането, извършено над елита на нацията ни в първите години след 1944 г. под диктовката и с прякото участие на КПСС и НКВД (МВД, КГБ). Да, но днес цинизмът на руската държава по отношение на България достигна граница, отвъд която вече няма място за търпимост!

Да, тази граница е очертана от изцяло дирижирания от Москва - и вече излязъл извън мярата на мислимото и допустимото - 22-годишен български „преход”, като последният му щрих е този безумен небългарски и вреден за страната ни проект „Белене”. Не стига, че по преценка на сведущи по въпроса у нас се подвизават около 30000 агенти на бившия КГБ, не стига, че на местна почва вилнее руската (съветската) политическа протеза БСП (БКП), която в цялата си история многократно и като правило е заемала антибългарска позиция и нито веднъж антисъветска (антируска), т.е. тази партия по своя генезис и цялото си поведение през годините на съществуването си е била антибългарска структура, безпрекословно защитаваща съветските (руските) интереси.

В друга държава, именно на базата на изобилните исторически факти, тази партия би била обявена за антиконституционна и забранена. Другаде, да, но у нас това все още е мираж. Но в очертанията на този мираж се откроява поредното унизително коленичене пред Русия. Освен че е коленичене, този път ще трябва и да си платим за него! И то благодарение на БСП и нейните „другопартийни” клонинги, които, забележете, започват да плащат огромни суми от нашия (а не от техния) бюджет за нещо, което дори не е договорено (понеже такъв договор би бил извън всякаква икономическа и държавническа логика), а просто така – взето е решение да се харчат едни пари, които впоследствие и след много лъжи и шашми в изцяло контролираната от „червения” капитал българска медия ще бъдат оправдани като един „супер проект”.

Тоест, не стига всичко това, ами сега и „Белене” трябва да преглътнем. Не знам дали българските държавни „мъже” ще допуснат това, но трябва да е пределно ясно, че мислещите хора в България преценяват реализацията на този проект като национално предателство. Обяснения не са нужни, защото откъдето и да се погледне този проект е една руска политическа истерия и нищо повече. Истерия, която допълнително ще впримчва страната ни в енергийната (т.е. и политическата) ни зависимост от Русия, за чието безумие поне 60-70 години оттук нататък българите ще трябва да плащат от джоба си, без да имат от това никаква реална изгода и само вреди.

Днес, 06.04.2011, българският министър-председател казва, че говоренето за „Белене” било политическо, а не експертно. Искам да го попитам, за каква експертиза въобще може да става думаq след като проектът е парекселанс политически и е в крещящо противоречие с всякаква икономическа логика. Да, г-н Борисов, говоренето за „Белене” е крайно време да стане политическо, а не да се замазва срамът от унизителното ни сервилничене пред Русия с „експертни” бръщолевения. Впрочем, не един и двама експерти (а не червени шамани с дипломи от Москва) ясно очертаха икономическите и политическите рамки на този пореден безумен продукт на „братската дружба”.

За какво става дума в крайна сметка? Става дума, че вече двадесет и две години над страната издевателстват БКП и нейните кадесарски клонинги, кохортите на руските и българските ченгета (пардон, вече „политици” и „бизнесмени”, а де факто обикновени национални продажници и чисти мафиоти), държавата е в тотален колапс, изнемогва, дух не й стига, умира. Да, България умира и това го съзнават всички българи, в които е останал поне грам обич към родината им и все още някакво национално достойнство. Конституцията, законите, приватизацията, „управлението” на държавата – всичко това е направено и се прави в интерес на бившите велможи, безропотни слуги на Москва, от БКП и КДС, като народът се мами, тъпче и ограбва. Народът тъне в мизерия и не знае как да си планира живота, дали въобще има някакво бъдеще пред него.

Същевременно, и това е най-циничното, той, народът, непрекъснато е принуден да слуша и гледа от медиите лакардиите (циничната гавра с истината и морала) на тези, които безпардонно го грабят и обричат на смърт. Да, смърт. Практически България вече е в клиническа смърт (какво ни е наред – сигурността ли, здравеопазването ли, образованието ли, науката ли, културата ли, икономиката ли, демографската тенденция ли, достойното ни поведение като независима държава ли?) и е въпрос на няколко години, ако решително не вземем съдбата в собствените си ръце, да се обезличим и в резултат на непрекъснато нарастващия брой българи напускащи завинаги родината си (по принуда на тоталната безперспективност на живота в България) да превърнем България в територия, в която българите ще са малцинство и не би трябвало повече да носи името „България”. И като капак на всичко това днес са ни хванали за гушата същите тези „братушки” и техните местни политически и икономически марионетки и нахално, безпардонно, свръхцинично, направо престъпно се опитват да ни ощавят с тази прокоба „Белене”.

Г-н министър-председател, ако сте българин и мъж, ако изпитвате поне малко пиетет към костите и паметта на всички онези българи, които са дали живота си за свободна и просперираща България, трябва в прав текст, без никакво усукване, да заявите на „братушките”, че България - особено след поредната унизителна манипулация (очевидно инспирирана от промосковски продажници с българско гражданство, срам!) с подписването на допълнение №12 към престъпното споразумение, сътворено по времето на правителството на съветския гражданин Сергей Станишев – не счита този проект за изгоден, и в икономически, и в политически план, и се оттегля от него.

Ако го направите, независимо от „братските” заплахи за някакви санкции от 600 млн евро, всички българи, освен националните предатели от БСП (БКП) и подопечните й партийни клонинги и легализирали се бивши ченгета (но те, макар и много гласовити, защото медията у нас е в техни ръце, не са толкова многобройни – не бойте се, демек), ще застанат зад вас, ще преглътнат горчивия хап от евентуалните санкции и, повярвайте ми, ще изправят чело, защото да си го кажем откровено, днес България е една нещастна страна с унизен и страдащ народ и главната причина за това е руската „братска любов”, която вече почти ни е умъртвила. Няма страшно, най-много да ви застрелят „по братски”, както те си знаят и, естествено, напълно в духа на „братските” зависимости. Изборът не е лек, но затова пък наистина е на живот и на смърт. Не знам вие, но аз бих предпочел да умра от „братски” куршум, но не и от мизерия и унижение. Стига робство! Стига!

И, повярвайте ми отново, ако спасите България от тази „братска” преградка, наречена „Белене”, на следващите парламентарни избори (естествено, ако дотогава правителството провежда една некрадлива пробългарска и проевропейска политика) – разбира се, ако преброяването не се прави от това червено шменти-капели ЦИК - ще имате така необходимото парламентарно мнозинство, за да бъде най-накрая променена тази промафиотска конституция и страната ни необратимо да поеме пътя на своя пореден икономически и духовен ренесанс.

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional