Свободата днес и тук 29 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

По-добре война, отколкото лош мир

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Дайнов

Две седмици репетирахме интензивно и после с група „Магистри” прекарахме дни наред в студио, записвайки новия албум. Сготвихме виртуозна манджа с ехо от Лед Цепелин, Пинк Флойд, Сантана и дори Депеш мод. После сгънахме такъмите и накрая, по тъмно се прибрах. И пуснах късните ТВ новини.

И разбрах, че докато съм се занимавал с музика моето мило Отечество е било продадено на руснаците. Не само продадено, но опаковано в красива опаковка и вързано с панделка. Някакъв си чиновнико-агент, с мустаци по мода „Шесто” от 80-те години, бил подписал легендарния Протокол 12, по силата на който ставаме васални на Русия по линия на АЕЦ-Белене. А Трайков получил второ предупреждение от премиера. Защото бил против въпросния мустакат агент да подписва най-важния държавен акт в новата ни история.

Първото предупреждение го помним – когато Трайков отново се изправи срещу руската агентура в защита на българския интерес, сблъсквайки се с Лукойл. Тогава, премиерът – комуто е поверено да пази националните интереси – излезе в подкрепа на шефа на Лукойл Валентин Златев. Който пък Златев, освен че в качеството си на Лукойл си е инструмент на руските енергийни интереси, се оказа и консултант на руснаците по АЕЦ-Белене. А значи – злостен противник на българските интереси, работещ директно против България по линия на Кремъл.

Е, сега пък премиерът отново застана на страната на руските интереси, които са напълно противоположни и враждебни на българските.

Представяте ли си – гледам новините и не вервам на ушите си... На мен още ми парят пръстите от свиренето на китари, а междувременно тия ми били продали страната на московците.

Е, поне стана ясно, кой какво отстоява. Трайков ще си тръгне още следващия път, когато се опита да пази българските интереси срещу руските. Комунистите потриват доволно ръце и заплашват, че измъкване от АЕЦ-Белене няма да бъде допуснато от... руснаците.

Да ви кажа нещо скандално. В тази ситуация наистина предпочитам да ме управлява не ГЕРБ – от които никога не знаеш, какво да очакваш, но които прерасно вършат работата на комунистите – а Тройната коалиция. Има нещо честно и почтено, когато те управлява врагът. Той си е враг, прави вражески неща, а ти му се опъваш, доколкото ти стигат силите. БСП играят агенти на Кремъл, в енергетиката се краде, европейски пари няма. Такива като мен пък организират съпротива. Никой не лъже и всички са това, което са.

По-добре добра война, отколкото лошия мир, който имаме с ГЕРБ.

Блогът Общност на свободните хора - http://www.desnite.eu/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional