Свободата днес и тук 25 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Периодично масово полудяване

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Дайнов

Има, както казва поетът Бърнс, приливи и отливи в човешките дела. У нас наблюдаваме феномена „периодично масово полудяване”.

Че пак всички са започнали да откачат, това ми направи впечатление още преди Коледа. Към Великден беше ясно: откачат. Всички.

Бойко Борисов, например, заложи всичко на карта заради АЕЦ-Белене. Всичко. И ще го загуби. Всичкото. Не само няма да има АЕЦ-Белене, но и Шенген ще види, когато си види ушите без огледало. А покрай тези неща ще му отрежат и парите от Европа; той това още не го знае, но аз го знам. Гответе се за спиране на пари, започвайки след Гергьовден.

Без някой да го е бутал, Бойко сам се натресе в тресавище, от което няма изход. И ГЕРБ-аджиите, които го имитират във всичко, откачиха и те. Всички.

Което отвори прозорец за Синята коалиция. Докато ГЕРБ откачат, сините да убедят хората, че само те са си наред в главите. Уж за малко да стане – ама и те полудяха. Как може нормален човек да издига Румен Христов за президент и да си мисли, че той ще събере повече от хиляда гласа? Какво е в главата на оня партиен лидер, който не разбира, че тези хиляда гласа ще го направят за смях на кокошките – и ще държат партията му много далеч от входа на Народното събрание?

А какво ли ще стане, когато дойдат летние жеги и съвсем им изпържат мозъците?

Блогът Общност на свободните хора - http://www.desnite.eu/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional