Свободата днес и тук 26 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Матряла и на това ще пляска

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Бедров

Евтин сценарий. Доган се “завръща” театрално. Волен Сидеров напада мюсюлманите пред джамията. Бойко Борисов ни съобщава, че “толерантството” му е най-скъпо.

Вероятно ако бях турчин, след изстъпленията на “Атака”, отново бих потърсил защита от единствената партия на турците - ДПС. И понеже повечето хора мислят така, Ахмед Доган трябва да почерпи. Както Волен Сидеров трябва да почерпи за “тактичното” включване на Доган от Джебел. А бе, разменят се едни напитки между масите и никой не казва, че сценката е евтина и прозрачна. Това не означава обаче, че няма да хване дикиш. Такъв е матряла.

А Б.Б. откри, че толерантността и човешките права са му скъпи. Защо не се сети за това, когато ултрасите на ВМРО атакуваха Свидетели на Йехова в Бургас или когато маскираните пребиха от бой и се снимаха на диванчето на Тенчо Попов. Пак е евтино и прозрачно. И пак ще има кой да ръкопляска.

Истината е, че гореспоменатите трима имат една голяма любов. Или един голям страх. Или една голяма зависимост. Те си знаят. Да сте ги чули да им пречи руското енергийно нахалство? Имат и друга обща любов. На въпроса Има ли тайна сделка между ГЕРБ, Атака и ДПС, бившият министър Мехмед Дикме отговори - приватизацията на “Булгартабак” един месец преди изборите ще изясни всичко. Толкова за този епизод от сериала.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional