Свободата днес и тук 23 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

След репликата на Дучето: да разлаем кучетата

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев

На изложение на кучета в Созопол премиерът Борисов направи комплимент на кучетата на една кучкарка, пожелала да се снима с него, със следната аналогия: „Моите са страхотни, но са точно като българите – здраво трябва да се държат“.

Като споменавам „аналогия“ се сещам за глуповата персона в аптеката, която питала за „оралгин“ защото аналгинът не й помогнал.

Обичате ли да ви държат здраво? Браво! Значи сте истински българи ( според Борисов). Направо сте си кучета.

Най-нещастното животно бил глиганът: жена му е свиня, при това – дива. Мен пък едни другари с червени знамена ме определиха като „фашистка“ такава, защото не харесвам любимата им окупационна кочина.

Що за“ Животинска ферма“ ( в нея, по Оруел, тъкмо грухтящите управляват) е България?

Куче влачи , диря няма: това е видимият резултат от управлението на обещаващите да разкъсат предишната глутница хищници.

Време е да разлаем кучетата!

Блогът на Иво Инджев - http://ivo.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional