Свободата днес и тук 01 Юли 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Катер за разходка потъна в река Москва

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Блиц

Инцидентът стана тази нощ в центъра на руската столица

Катерът "Лястовица" , който предлага разходка из руската столица, се сблъска с шлеп тази нощ във водите на река Москва в центъра на града и потъна. Все още не се знае точният брой на загиналите.

На катера е имало 16 души. По информация на РИА Новости в резултат на сблъсъка са загинали петима  души.

Шестима души са спасени, а един е доплувал до брега самостоятелно. Съдбата на останалите остава неизвестна. Сред тях е и капитанът на плавателното средство.

На катера „Лястовица, който сега е на дълбочина три метра под повърхността, е имало чуждестранни граждани, както и няколко руски граждани, сред които и капитана.

Сред спасените има двама турски граждани. На мястото е изпратена разследваща комисия.

Произшествието е само три седмици след потъването на кораба "България" в река Волга в Татарстан на 10 юли, при което загинаха 122-ма души.

От: http://www.blitz.bg


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional