Свободата днес и тук 26 Септември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Не избирателите, съдбата е избрала Борисов!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев

Както можеше да се очаква , нашият премиер Борисов не е някакъв си избраник на избирателите, а на съдбата. Това ни го говорят звездите ( на Би Ти Ви). В централната си информационна емисия телевизията ни осведоми снощи за следните предсказания с 15 годишна давност на пророчицата леля Ванга:
“Павел Кипров, живял близо до пророчицата през проследните 20 години от живота й, разказа пред bTV за предсказанията й за бъдещето на България.
В продължение на месеци тя давала своите описания за настоящия премиер на България. 15 години след смъртта на Ванга казаното от нея излезе на бял свят. Отначало го представяла повече като физически образ – висок, строен, широкоплещест, здрав, гологлав. Според пророчицата щял да е почтен, честен човек.
По-късно Ванга добавила, че министър-председател на България ще бъде човек,  роден в близките до София села, който първо ще бъде милиционер, а след това ще заеме държавни постове. И като такъв, щял да се радва на народната и на американската любов. Ванга му оставила и послание -  да брани и пази както себе си, така и държавата повече от своите, отколкото от чуждите …”.
И – о, чудо-разказвачът на спомени за виденията на леля Ванга потвърди, че Борисов ще става и президент, но не сега- досущ, както обеща самият той. Още повече съм впечатлен от добавката към характеристиката във виденията, които Кипров за достоверност си припомни от записките си, описващи Борисов като „ кротък, добър, незлоблив“. Смятам да се поуча и да се смиря, защото поклонниците на Борисов все по-яростно ме нападат като „ буен, лош и злобен“, защото си позволявам да го критикувам. Но си взимам бележка…Пък може в резултат на това от тази телевизия да ми се въздаде справедливост след 15 години като прозрение, че съм бил принуден да се махна от там след като съм бил заплашван с уволнение и свален от екран заради един зададен въпрос по адрес на един друг роден в околните села на София, също толкова висок, почтен, честен, добър, незлоблив любимец на народа ( и спортист в дисциплината скачане на рейтинг).
Предполагам и в руското посолство са си водели бележка защото в Русия гласът на леля Ванга се чува ( дори и от отвъдното, какво остава за реално проповядващата в ефира Би Ти Ви). Наскоро руски спортен вестник определи пророчицата за част от великата българска троица по мнението на руския народ ( другите двама били Живков и Стоичков). Така че вече и там ще имат обяснение на свръхестественото явление на Борисовото настъпление: този български Давид чудодейно притиска руския Голиат „Лукойл“ и дори накарал бил самия Росатом да отстъпи ( според добре режисирани и ласкателни за Борисов твърдения в руските и туземните ни медии). Така Русия ще бъде принудена да се замисли какви ли нови отстъпки да направи само и само да ни стъпи на шията с АЕЦ „Белене“.
Време е да се ревизира и „една жена каза“ като израз на презрение към достоверността на информацията. Ако е „една леля каза“ и тя е Ванга, цитирана от Кипров, цитиран от Би Ти Ви, близка до властта, отпускаща бонус от 40 милиона лева държавни средства за летище край частния имот на собственика й Красимир Гергов, значи може да вярвате на ушите и очите си – вие гледате Борисовата Ти Ви!

От: http://ivo.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional