Свободата днес и тук 29 Януари 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Горбачов: Путин надхитри Медведев

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Нора Виткова

Руският премиер Владимир Путин пречи на страната да стане една модерна демокрация, каза първият съветски президент Михаил Горбачов в интервю за британския вестник The Guardian.

Той вярва, че Дмитрий Медведев заслужава втори мандат.

„Предложеният от президента план за модернизация в икономически, политически и други сфери на обществения живот е добър, но възможностите на президента са ограничени."

Според Горбачов, Путин е "надиграл и надхитрил" Медведев.

Тази година се навършват 20 години от разпадането на Съветския съюз.

Михаил Горбачов оглавяваше СССР от 1985 до 1991 година. Той е първият и последен президент на Съюза. Политиката му доведе до края на Студената война и до разпадане на Съветския съюз. Носител на Нобелова награда за мир 1990 г.

От: http://news.ibox.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional