Свободата днес и тук 25 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Днес в Катуница, а утре и в други катуни...

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
templar

Слободията, която създадохме като чалга-заместител и отровен двойник на демокрацията превърна държавата в катун.  Това не значи просто катун на цигани, а катун на цигани и на милиони българи, които живеят, чувстват и мислят като цигани. Белите цигани са децата на криворазбраната демокрация. Няма да се уморя да повтарям, че това лумпенизиране и циганизиране на природонаселението вещае смърт.

20 години циганите са поставени над закона. Те са достъпен  и евтин електорат за партиите, безкраен raison d'etre за огромна и раздута социална администрация, удобно оправдание за управляващите и неизчерпаем източник на външно финансиране на НПО сектора. Дребнобуржоазни предразсъдъци като адресна регистрация, разрешителни за строеж, данъци, задължително образование, сметки за вода и ток не важат за циганските гета. Не забравяйте как на едни избори Доган плати тока на цяло Столипиново...

Държавата е завряла глава в задника си. Все пак сме европейска страна, а по отношение на циганскитре си хомолози цяла Европа все още колективно е завряла глава в...да кажем в пясъка, за да звучи по-изтънчено.

А проблемите си растат като снежна топка. Малките градове и селата се превръщат в пустиня от разбит бетон с измъкнати арматури.

Има два изхода от ситуацията:

1) Държавата да наложи закон за всички - адресна регистрация, сметки за ток и вода, разрушаване на незаконните сгради, погром над дребната криминална престъпност, забрана на търговията с цветни и тежки метали, конете, каруците, мечките, маймуните и останаите традиции на ромската култура, (демократично обединяваща в престъпна маса  бели и черни почитатели на чалгата без разлика от цвят, народност и религия)

2) Народонаселението да наложи свой спонтанен (или не дотам спонтанен) неписан  закон, който да противодейства на катуна.

Вторият начин ще боли повече и ще бъде по-възмутителен за нашите приятели от Европейския съюз и за НПО-тата донори на българските правозащитници. Но когато той се случи, имайте предвид, че вината ще бъде изцяло на безгръбначните държавници. Не на ултрасите, рокерите и другите татуирани примитиви, а на онези политици, които си мълчат за циганите, за да не изгубят престъпния вот на черните кланове и медийната подкрепа на кресливите "правозащитници". 
Ако продължаваме в същия дух, наближава денят, в който избори ще се спечелят хора, в сравнение с които Борисов ще изглежда като учен с докторат и бутафорни генерал-лейтенантски пагони.

 

От: http://templar.blog.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional