Свободата днес и тук 28 Февруари 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Потресаващи разкрития срещу „Октопода” вади свидетел

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
frognews

Сензационни разкрития за дейността на „Октопода” и Алексей Петров се готви да направи пред журналисти бившият служител в НСО Пламен Устинов. В петък, 30 септември, от 14,00 часа в Прес-клуба на БТА, на бул. „Цариградско шосе”, той ще разкрие какви са връзките на мафията с политическите партии и властта.
Също и кой поръчва политически убийства, отвличания и премахване на бизнесмени в България.

 Медиите ще научат също истината за разгласената от щаба на Алексей Петров декларация, която Устинов подписал заради заплаха от хора на Трактора, че ще отвлекат децата му. Набеденият за терорист от Петров ще съобщи подробности за „нападението” срещу кандидат-президента в Тетевен преди няколко дни.

 Заплашван съм многократно и напуснах НСО под натиск, защото зная много от тайните на „Октопода”. Хора на Петров се заканиха, че ще ме разстрелят пред очите на семейството ми, затова реших да говоря открито. Призовавам Алексей Петров да се яви с мен и пред всички да защитим своите версии. Нека обществото, а защо не и психиатри да отсъдят кой лъже и кой – не, заяви Устинов. Той  се закани да разкрие и планове за саботажи в навечерието на изборите, които трябвало да дестабилизират страната.

От: http://www.frognews.bg


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional