Свободата днес и тук 19 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Още един диспут

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Стамболов

От няколко дни си играя с мисълта да направя още един кандидаткметски диспут, като онзи, който организирах между Прошко Прошков и Владо Кисьов. Идеята е кандидатите за кмет да отговорят на въпроси на читателите на моя блог, които определено не са случайна публика.

И ето, както си играех с тази мисъл, като един Ломоносов ми се обади Асен Генов. Казвам Ломоносов, защото и Асен, като бащата на руската наука, стигнал почти едновременно и независимо от мен до същата идея – да срещне кандидатите на диспут. Попита ме искам ли да го направим заедно. Ние с Асен Генов имаме дълбоки идеологически различия. У него има прекалено много идеология, а у мен – прекалено малко. Освен това Асен Генов е от зелените, а всички знаят, че когато сините сливи са зелени, са червени. Той е от онези хора, които си гасят лампите, за да спасяват планетата и не дават циганите и педерастите да бъдат наричани „цигани” и „педерасти”, защото щели да се обидят.

Въпреки това Асен Генов е интелигентен и културен зелен лидер (точно както пролетарските лидери не са бедни) и влиятелен блогър със завидна медийна активност. Именно защото двамата сме твърде различни, реших да се съглася да организирам диспута заедно с него. Ако участниците не успеят да се скарат, ще се скараме ние, водещите, така че при всяко положение циркът е гарантиран :)

И така, диспутът е насрочен за тази неделя, 16.10.2011 от 18:00 до 20:00 часа. Ще се проведе в залата на БТА и ще се излъчва на живо в Интернет.

Дотогава ще се радвам тук да изпращате въпросите си към участниците, които засега са:

  1. Прошко Прошков;
  2. Георги Кадиев;
  3. Владо Каролев;
  4. Цветозар Томов (който не е кандидат за кмет, но ще представлява зелените);
  5. Николай Пехливанов.

Почти сигурно е, че от ГЕРБ няма да дойде никой, затова темата на диспута е

„Вие ли сте истинската опозиция на ГЕРБ и защо мислите така?”

Ако пък дойде някой от ГЕРБ, темата спокойно може да си остане същата, като представителя на управляващите ще трябва да сподели с нас кой от опонентите си признава за истинска и сериозна опозиция на управлението си.

Ще бъдат зададени не повече от 5-6 въпроса за два часа, така че участниците ще имат възможност да се скарат по всеки един от тях. Още повече, че така е заложено и по регламент. Какъв е регламентът ще чуете в неделя, а сега – питайте.

       От: http://sulla.bg
 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional