Свободата днес и тук 29 Юли 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

16 октомври – Ден на Стив Джобс в Калифорния

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
БЛИЦ

В Калифорния 16 октомври е обявен за Ден на Стив Джобс, в памет на съоснователя на "Епъл", който бе олицетворение на калифорнийската мечта. Това обяви губернаторът на щата.

"Иновациите на Джобс преобразиха индустрията, а продуктите, които той измисли и разработи за пазара, промениха облика на целия свят на комуникациите". Така губернаторът обясни решението си.

Стив Джобс почина на 56-годишна възраст след дългогодишна битка с рака. Вероятно смъртта е най-доброто изобретение на живота. Тази фраза на Стив Джобс си спомниха всички, в деня, в който най-мощните играчи в IT-бизнеса бяха поканени на закритата възпоменателна служба, организирана от Apple в памет на гениалния си основател, а в същото време акциите на корпорацията се изкачиха до поредния си рекорд.

Иронията е в това, че смъртта на Стив Джобс позлати "отхапаната ябълка" и я превърна в най-скъпата в корпорация в света.

"Вероятно смъртта е най-доброто изобретение на живота. Гордостта, страховете, обидите и неуспехите - всички те изчезват пред лицето на смъртта. Остава само истински важното" - казва тогава гуруто на Силиконовата долина.

От: http://www.blitz.bg
 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional