Свободата днес и тук 01 Юли 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Свидетел: Дадох рушвет на Михнева по поръчка на Трактора

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Frognews

Всички взривове през последните месеци са политическа диверсия и целят дестабилизация на правителството и дискредитиране на България. Почеркът обаче на всички атентати е един и същ – на Алексей Петров. Това са негови прийоми на действия и ако сега беше в ареста, тези инциденти нямаше да се случат.
 

 Това заяви по ТВ 7 в телефонен разговор с Люба Кулезич свидетелят по делото Октопод и бивш гард в НСО Пламен Устинов.

Според него обаче извършителите на тези атентати ще допуснат грешка и ще бъдат хванати.

Устинов определи Сашо Диков като пешка и елемент от играта на Трактора, за чийто живот няма опасност. Той обясни, че медиите и журналистите, които го нападат и се опитват да го дискредитират, са поръчкови и са мотивирани да действат така срещу големи хонорари.

Бившият гард се аргументира, разказвайки как през 2007 година сам е дал на журналистката Маргарита Михнева плик с пари, за да направи критично разследване срещу бившия кмет на Тетевен. Поръчката дошла от Алексей Петров – Трактора, с когото бил свързан през този период, а парите му дала Юрукова – шеф на дърводелски цех, собственост на Петров.

Устинов обясни още, че докато Михнева правела репортажа той трябвало да я охранява. Според него на хора с такъв морал не трябва да се вярва и да се допускат да манипулират общественото мнение.

От: http://www.frognews.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional