Свободата днес и тук 30 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Всичко в държавата върви по план

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Пламен Даракчиев

Всичко в държавата върви по план, мисля си сега като чета за назначението на Петър Барбалов за заместник-кмет по финансите на Столичната община. Правилно е отбелязал общинският съветник Атанас Атанасов, че финансистът е син на генерал Петър Барбалов, ръководил службата за подслушване на комунистическия режим. Но ген. Барбалов не е само ръководител на подслушването, а и на научно-техническата лаборатотория на ДС. Същата, в която е изработена сачмата, поместила рицина, предназначен за за враг № 1 на режима – българския писател Георги Марков. Пак в нея е изработен и станалия нарицателен на запад от нас български чадър.
Доколкото си спомням през 1998 година с Николай Колев – Босия изпратихме едно писмо до президента Петър Стоянов с искане за възстановяването на разследването за убийството на Георги Марков. В края на писмата бяха изредени 23 мерзавци /разбира се начело с правешкия сатрап/ които имат пряко отношение към престъпление. Пак доколкото си спомням освен генерал Барбалов в списъка беше и Васил Коцев, началника на Първо главно по това време, както и посветения в операцията тогаваше културен аташе в Лондон Иля Велчев.
Има ли нужда сега да припомням кой е Бойко Коцев, официален представител на страната ни в Брюксел или пък кой в момента е главен прокурор на република България ?
И не чакайте отг мен извинение за това, че република е малка буква.
 

Блогът на Пламен Даракчиев - http://www.plamski.net/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional