Свободата днес и тук 21 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Г. Цветанов, жертва на Октопода: Не си пожелавайте да оставате насаме с Ал. Петров

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Frognews.bg

Ал. Петров методично успявал да си осигури лоби сред управляващите у нас политически формации чрез компромати, а вероятно и чрез откровени заплахи. Много видни фигури прекланяха глава пред неговата мощ, каза Цветанов. Ще има изненади по време на този процес, добави той.

Всичко е описано преди години и то не само от мен, а и от другите пострадали, при това сме излагали фактите пред много инстанции, но вероятно нашите жалби са по чекмеджетата на чиновници, а може и на премиери. Една от тях съм отправил лично към премиера Иван Костов, разказа по ТВ 7 Георги Цветанов, една от жертвите на Октопода. Според него сигналите били забатачени съзнателно, а Ал. Петров методично успявал да си осигури лоби сред управляващите у нас политически формации чрез компромати, а вероятно и чрез откровени заплахи. Много видни политически фигури прекланяха глава пред неговата мощ, добави Цветанов.

Как може хора, призвани да ръководят държавата, са падали до такова ниво, изрази недоумение Цветанов.

Потресен съм от това, че Алексей ми е "обиден", трудно ще намеря душевно равновесие след този факт, каза още той. Т.нар. 7-кратен шампион, когато е извършвал съответните действия е целял да ме смаже физически и психически и пълно мое подчинение, за да му прехвърля цялото си имущество. Когато казва, че е много добър специалист в това, вярвайте му, но не си пожелавайте да оставате насаме с него, каза Цветанов.

Когато през 1999 г. подадохме първите си жалби, Цветанов и Борисов ги нямаше на хоризонта, коментира той обвиненията на Петров, че процесът срещу него е плод на фантазията на вътрешния министър. Сигурно това ще е основният лайтмотив на защитата, заплахите срещу нас започнаха още вчера, че до края ще дължим няколко милиона, добави Цветанов. Вчера видях огромна група от жертви на "Октопода", които искат възмездие. Може би това е смутило нечия психика или мозък и е създало душевен дискомфорт на Алексей Петров, каза още той.

Ще има изненади по време на този процес, каза Цветанов. Никой не дава право на Ал. Петров да се разправя с мен еднолично. Не можеш да водиш двойнствен живот, освен ако нямаш някакъв патологичен проблем, продължи той. Петров не правеше държавно управление, а извличаше полза за себе си.

Петров е свръхамбициозен, но участието му на тези избори беше свързано със старта на делото Октопод. Дълбоко в себе си той винаги се е стремил нависоко, но изгряването на звездата на сегашния премиер му създаде много големи комплекси, изтълкува Г. Цветанов.

От: http://www.frognews.bg/

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional