Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

О. Минчев: Парите от цялата Менделеева таблица отиват у олигарсите

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Frognews.bg

Режимът в Москва пропусна момента за модернизация, коментира политологът.

В Русия се случва ново движение, в което участват не само новите либерали, но и младото поколение, което не е готово да прекара живота си в един авторитарен режим, каза по БТВ политологът О. Минчев. Има и нов морален елемент на делигитимация на властта в Русия, предизвикан от много арогантната операция - марионетка за един мандат - свързан със завръщането на Путин.

Либералите от старото поколение и младите са в центъра, потвърди и журналистът Чавдар Стефанов. В Русия говорят за еволюция, но нещата стават буквално за минути. Току-що бил уволнен генералният директор на в. Коммерсант, собственост на Газпром. Газпром сега приемал страната на либералите, каза той.

Феномен са социалните мрежи и разпространяването на информация по тях, каза Минчев. Блогърът Алексей Навални е един от двигателите, поясни още Стефанов. Според него в Русия липсва дясна партия.

Режимът в Москва пропусна момента за модернизация, днес руското общество осъзнава, че огромните пари, печелени от газ, нефт и цялата Менделеева таблица, вместо да се инвестират в модернизация, отиват в ръцете на олигарсите, каза Минчев.

От: http://www.frognews.bg/

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional